Stadsherberg Ald Weishoès

the
place
to
meet

Onze zalen

Stadsherberg Ald Weishoès is een plek waar je als buurtbewoners, inwoner van Venlo of vereniging terecht kunt. Wil je een sociale of maatschappelijke activiteit organiseren? Ontdek welke zalen we ter beschikking hebben.

kapel

Kapel

Doordeweeks een openbare studieruimte, in de avonden en weekenden te gebruiken voor maatschappelijke activiteiten. Laat je inspireren door de historische kapel tijdens het studeren, gebruik het als setting voor een lezing of activiteit van je vereniging.

Ald Weishoes - erkerzaal

Erkerzaal

Op zoek naar een plek waar je als buurtbewoner een activiteit wil organiseren? Een bingomiddag of bijeenkomst met je buren? De erkerzaal is uitgerust met een beamer en prachtig gelegen aan de binnenplaats van het Ald Weishoès

Knibbelke

’t Knibbelke

Vroeger een kinderdisco waar je voor het eerst ging dansen en sjansen, nu een plek om met je vereniging te oefenen. Welk instrument neem jij mee?

Spigelzaal

Spiegelzaal

De naam verraadt het al een beetje. Deze zaal is voorzien van een grote spiegelwand om al je moves goed te kunnen oefenen. Wie vraag jij voor een dansje?

werkplaats

De werkplaats

Op zoek naar een plek waar je jouw vastelaovespekske kunt maken? In onze werkplaats is plek genoeg voor jouw vereniging of vriendengroep om aan de slag te gaan.

Wil jij een van onze zalen gebruiken? Neem dan contact met ons op door te bellen of te mailen.

Meer weten?

Informeer via telefoon of e-mail of maak een afspraak!